ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΑΝΕΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Liuba houses ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΑΝΕΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΑΝΕΤΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

booking reviews tripadvisor reviews zoover reviews google reviews travelmyth travelmyth travelmyth Drone video

Καλώς Ήλθατε στις Κατοικίες Λιούμπα

Τα σπίτια Liuba, ένα συγκρότημα κατοικιών είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Βασιλικό, ένα γραφικό χωριό στο Νοτιοανατολικό μέρος της Ζακύνθου.

View Map - Location of our VillasLiuba Houses - Vasilikos Zakynthos Greece Σπιτι Αριστος Σπίτι 2 Υπνοδωματίων 78 τ.μ. με κοινόχρηστη θερμαινόμενη πισίνα, κατάλληλο για 4 άτομα.
Liuba Houses - Vasilikos Zakynthos Greece Σπιτι Κασσιανη Σπίτι 2 Υπνοδωματίων 96 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα, κατάλληλο για 4 άτομα.
Liuba Houses - Vasilikos Zakynthos Greece Πρασινο Σπιτι Σπίτι 2 Υπνοδωματίων 74 τ.μ. με κοινόχρηστη θερμαινόμενη πισίνα, κατάλληλο για 4 άτομα.
Liuba Houses - Vasilikos Zakynthos Greece Σπιτι Χριστινα Σπίτι 2 Υπνοδωματίων 80 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα, κατάλληλο για 4 άτομα
Liuba Houses - Vasilikos Zakynthos Greece Σπιτι Ειρηνη Σπίτι 2 Υπνοδωματίων 140 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα, κατάλληλο για 4 άτομα
Liuba Houses - Vasilikos Zakynthos Greece Μπλε Σπιτι Σπίτι 2 Υπνοδωματίων 62 τ.μ. με κοινόχρηστη θερμαινόμενη πισίνα, κατάλληλο για 4 άτομα.
Liuba Houses - Vasilikos Zakynthos Greece Μεζονετα Αγαθη Σπίτι 1 Υπνοδωματίου 50 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα, κατάλληλο για 2+2 άτομα.

Eνοικίαση αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας!

Στα Liuba Houses κάθε περιπέτεια ξεκινά με την ιδανική επιλογή οχήματος. Με γνώμονα την άνεση, την ασφάλεια και το στυλ συνιστώνται οι ακόλουθες εταιρείες ενοικίασης οχημάτων:


Κατοικίες Λιούμπα

Βασιλικός Ζάκυνθος

Liuba Houses - Vasilikos Zakynthos GreeceΤο συγκρότημα Liouba houses αποτελείται από 7 κατοικίες δύο υπνοδωματίων.

4 Κατοικιες απο αυτές ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΕΙΡΗΝΗ - ΑΓΑΘΗ - ΚΑΣΣΙΑΝΗ εχούν ιδιωτική πισίνα.

Oι υπολοιπες 3 κατοικίες AΡΙΣΤΟΣ - ΜΠΛΕ ΣΠΙΤΙ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ εχουν κοινόχρήστη θερμαινόμενη πισίνα.

Όλα μας τα σπίτια είναι χτισμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και με ιδιαίτερη σημασία στην λεπτομέρεια. Τα σπίτια είναι ανεξάρτητες κατοικίες που προσφέρουν ιδιωτικούς κήπους και βεράντες.

Τα σπίτια Liuba ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 1986, με πολλή αφοσίωση από την οικογένεια και φροντίδα έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των φιλοξενούμενων μας. Το συγκρότημα μας είναι ιδανικό για οικογένειες ή ζευγάρια που αναζητούν ήρεμες διακοπές στη φύση αλλά και κοντά στη θάλασσα. Εδώ, θα δείτε συχνά την οικογένεια να φροντίζει τους κήπους αλλά και τα λαχανικά και φρούτα που παράγουμε, σεβόμενοι βέβαια την ανάγκη των φιλοξενούμενων μας για ιδιωτικότητα. Τα σπίτια Liuba είναι το μέρος όπου οι φιλοξενούμενοι σύντομα γίνονται φίλοι και επιστρέφουν κοντά μας κάθε χρόνο.

Λιούμπα σημαίνει αγαπημένη.

Οι Κατοικίες Λιούμπα από το 2023 λειτουργούν με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Βασιλικός Ζάκυνθος

Στις κατοικίες Liuba οι δραστηριότητες μας δεν σταματούν ποτέ.

Η ηλιακή ενέργεια στο σύνολό της είναι πρακτικά ανεξάντλητη, αφού προέρχεται από τον ήλιο, και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν περιορισμοί χώρου και χρόνου για την εκμετάλλευσή της. τα φωτοβολταϊκά συστήματα στηρίζονται στη μετατροπή της ηλιακής ακτινοβολίας σε ηλεκτρικό ρεύμα μέσω του φωτοβολταϊκού φαινομένου.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδω

sun energy

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ

Συμπληρώστε τις πληροφορίες που ζητούνται και δείτε τιμές, διαθεσιμότητα και προσφορές που ισχύουν για την περίοδο που σας ενδιαφέρει. Όταν βρείτε το καλύτερο πακέτο για τις διακοπές σας προχωρήστε με την κράτησή σας και λάβετε άμεση επιβεβαίωση. Ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος να κλείσετε το κατάλυμα των ονείρων σας.